Loopbaancoaching

Zit je in de knoop met je professionele loopbaan? Consuul helpt je alles op een rijtje te zetten en helpt je zoeken naar wat je nu echt wil en wat je energie geeft. Kleine wijzigingen in je dagelijkse leven of een volledige ommezwaai? Doorheen onze gesprekken en opdrachten begeleiden we je naar de juiste keuze!

De weg naar meer voldoening en plezier in het leven!

Iedereen komt ooit op een punt in zijn leven waarbij men zich afvraagt of ze wel goed bezig zijn. Vaak gelinkt aan een gebeurtenis, moeilijke periode, ... 

Loopbaanbegeleiding helpt je zoeken naar antwoorden en begeleidt je in het maken van de keuzes die je gelukkiger kunnen maken. 

- vaak gestresseerd

- weinig motivatie

- geen voldoening

- past deze job wel bij mij

- work life balance is volledig ontregeld

- ...

Dit zijn maar enkele zaken die je een wrang gevoel kunnen geven bij het gegeven "werk". Ervaar je één van deze gevoelens dan is het hoog tijd om je loopbaancheques aan te vragen en een traject van minstens 4 uur begeleiding op te starten.

Bij Consuul hebben we een stevige rugzak aan privé en werkbagage mee waardoor we een heel breed zicht hebben op diverse problematieken. Zowel gerelateerd aan gezinsleven als aan werksituatie.

In samenwerking met